Services

Diensten

 


Grafisch Ontwerp

Heeft u al een idee hoe de pagina's gevuld gaan worden maar bent u op zoek naar iemand die de plaatjes toe kan voegen dan is paginanul er voor u. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, een reclame campagne, affiches, posters of een andere visuele uiting, ik bedenk en voer het uit zoals u het graag ziet. .

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik sta ervoor om uw verhaal door middel van visuele beelden zo krachtig en bondig mogelijk te vertellen. Een mooie trouw reportage, een portret, het fotograferen van het interieur en/of exterieur van uw bedrijfspand of huis of reclame fotografie, ik zorg voor de sterkst mogelijke fotografische representatie.

Concepting

Bent u een startende ondernemer of zoekt u naar nieuwe manieren om te communiceren met uw doelgroep of bent u op zoek naar nieuwe doelgroepen maar zit u vast met een leeg vel papier zonder idee├źn? Ik vul samen met u de pagina's van uw nieuwe communicatieplan of reclame concept.

Ik volg alle communicatie en design trends op de voet en ben in staat om samen met u te zorgen voor communicatie die gereed is voor het nieuwe decennium.